Start Buro Borgland

Per 1 oktober 2019 is RB3 Planontwikkeling verder gegaan onder de naam Buro Borgland. Buro Borgland start onder de vleugels van DAGnl (De Adviesgroep Nederland). Buro Borgland neemt namens opdrachtgevers een leidende rol bij planprocessen waarbij wij met een integrale aanpak en het juist managen van alle specialismes uiteindelijk tot een optimaal en gedragen plan komen. Als discipline zet Buro Borgland in op: plan- en gebiedsontwikkeling, stedenbouw & planologie, civiele techniek en omgevingsmanagement.

Over DAGnl

DAGnl is een groep van verschillende adviesbureaus, allen met een eigen expertise en identiteit. Met oog voor de omgeving maken wij steeds bewuste keuzes. Waarbij constant naar een evenwicht tussen duurzaamheid en efficiency wordt gezocht. Of het nu gaat om ontwerpen, realiseren of onderhouden van objecten en projecten; in alle facetten van het proces kan DAGnl de zorg uit handen nemen. Van het eerste idee tot compleet ontwerp en bij de begeleiding van de uitvoering staat DAGnl voor u klaar. Dag in dag uit zorgen wij voor een betere leefomgeving!

De eerste kennismaking met DAGnl

Roy: “Ik ben geboren en getogen in Tuitjenhorn (in de omgeving van Alkmaar), maar vanaf 2008 woonde ik in Nijmegen vanwege mijn studie. Via een project bij de Gemeente Duiven leerde ik in 2017 Dennis van der Voet kennen. Destijds was ik daar vanuit mijn eigen eenmanszaak gedetacheerd. Van het begin af aan was er een klik. In 2018 was Dennis op de hoogte van mijn verhuisplannen om weer terug te verhuizen naar Noord-Holland, zo is de samenwerking gestart en is de nieuwe DAGnl vestiging in Noord-Holland ontstaan. Mijn eerste bezoek aan DAGnl was op het kantoor in Huissen, toen ik binnenstapte merkte ik direct de no-nonsense cultuur. Hard werken, deskundigheid, korten lijnen, nuchterheid én ruimte voor humor. Ik voelde mij direct thuis.”

Toekomst Buro Borgland

Roy: “Buro Borgland wil ik stap voor stap op- en uitbouwen. Als eerst wil ik Buro Borgland als een betrouwbare partner neerzetten, waarbij ik de ervaring en kernwaarden van DAGnl gebruik. De volgende stap is Buro Borgland te ontwikkelen tot een stabiel bedrijf met dezelfde omvang als de andere bedrijven binnen DAGnl. Uiteraard hoop ik ook met Buro Borgland voor de andere bedrijven binnen DAGnl mooie opdrachten binnen te halen.”